Van Wiefferen 60 jaar!

Al 60 jaar specialist in wonen

van Wiefferen 60 jaar!


Om samen met u stil te staan bij ons jubileum zullen wij de rest van het jaar jubileumacties houden. Houd onze website en de krant in de gaten, óf kom eens langs in onze showroom. De koffie staat klaar!

Ook De Stad Amersfoort heeft aandacht besteed aan ons 60-jarig jubileum!


60 jaar woninginrichtingsspecialist pur sang

De woonretailers profiteren alleen van de aantrekkende economie, het toenemende consumentenvertrouwen en de groei in het aantal ‘woonbewegingen’ als zij beleving, inspiratie en een compleet assortiment inclusief accessoires en diensten biedt. Zoals Van Wiefferen. Een goed presterende woonwinkel die elke dag professioneel inspeelt op de klantvraag van morgen dankzij een alsmaar breder aanbod topmerken in het lager- midden- en hoger prijsniveau.

En dit medicijn heeft dit familiebedrijf al 60 jaar lang in huis. „Het grappige is dat in al die jaren een aantal trends komt en gaat en weer komt”, opent Edith van Wiefferen die drie voorbeelden in petto heeft zoals de verrassende collectie meubelen van Van Holland die moeiteloos weer een vleugje jaren zestig in het interieur voegt.

AUTHENTIEK
Van klein tot groot: elk meubelstuk is handgemaakt met natuurlijke materialen en ontworpen met feilloos gevoel voor design. In onze showroom beperken we ons tot twee eettafels en dito zithoeken. De consument vindt dit een uitkomst omdat hij of zij met deze meubels een aanknopings- en oriëntatiepunt hebben bij de aankoop van de verschillende programma’s vloerbedekking of raamdecoratie die aanbieden. Daarnaast is het Nederlandse merk Jabo weer terug van weggeweest. Authentieke materialen versterken de sfeer in een ruimte. Dat maakt de tapijten van Jabo tapijten zo sprekend en de collectie breed toepasbaar. Ze ademen nog steeds de sfeer van de befaamde Jabo tapijten zoals die medio jaren vijftig van de vorige eeuw op de markt werden gebracht. En dat geldt natuurlijk ook voor het visgraat parket dat opvallend genoeg bij jongeren weer helemaal cool is. Behalve vloeren, waaronder parket, laminaat en de tegenwoordig zeer populaire en slijtvaste PVC-vloeren, is ons programma raambekleding buitengewoon compleet. Denk aan plissé en vouwgordijnen. Uiteraard is ook ons gordijnenprogamma overeenkomstig de laatste modegrill. Tegenwoordig mogen gordijnen met een mooie retourplooi op railroede prachtig vallen.. Fantastisch toch?”

VINTAGE LOOK
Voorts heeft Van Wiefferen tapijten en karpetten die tegenwoordig met een vintagelook de weg naar de woonconsument hebben gevonden. Ook het zonweringsprogramma voor binnen en buiten is zeer compleet. „En in combinatie met sfeervolle inbetweens werkt zonwering ook nog eens warmteregulerend”, weet Edith. „ Nu is zelfs de nieuwe collectie horizontale jaloezieen uit met daarin een enorme uitbreiding in de veel gevraagde houten Jaloezieën Voor praktisch elk raam hebben we een passende oplossing.”

De uitgebreide collectie in meer dan tien productprogramma’s heeft de marktpositie van Van Wiefferen alleen maar versterkt. In combinatie met service en vakmanschap speelt het bedrijf volgens Edith naadloos in op de nieuwe klantvraag. „Bij vooral jonge klanten die net een nieuw huis hebben betrokken, speelt tijdsbesteding een grote rol. Zij willen graag investeren in werk en gezin. Minder in het inrichten van het interieur. Als de consument bij ons een keuze heeft gemaakt, is het overhandigen van de huissleutel genoeg. Onze stylisten en een vakbekwaam stoffeerdersteam gaan dan bij hen thuis aan de slag. We zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is.”

Tekst: Arjan Klaver