van Wiefferen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort een nieuwe woning betrekken? Of bent u op zoek naar een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf?

Van Wiefferen neemt u alles uit handen als het gaat om interieur

Bij van Wiefferen in Amersfoort kunt u terecht voor kwaliteit en vakmanschap, bekwame adviseurs, de beste stoffeerders, klinkende service en jarenlange ervaring. Ons familiebedrijf staat al sinds 1957 haar klanten bij met advies, service en vakmanschap. Wij maken gebruik van de laatste technieken en trends van morgen. Samen met onze eigen stoffeerders en styliste staan wij garant voor een mooi eindresultaat en… een tevreden klant!


Maak een afspraak

Alles onder één dak bij van Wiefferen

Wanneer u gaat verhuizen heeft u al meer dan genoeg zorgen aan uw hoofd. Daarom ontzorgen wij u graag een beetje. Als u ons uw huissleutel geeft, zorgen wij dat alle aankopen die u bij van Wiefferen heeft gedaan bij u gelegd, opgehangen, aangebracht of neergezet worden. U heeft er geen omkijken meer naar en kan bij binnenkomst meteen genieten van uw nieuwe thuis!


Geef uw mening over Van Wiefferen op klantenvertellen.nl


Wij willen graag weten of alles naar wens is geweest. Wilt u daarom uw ervaring delen? Vul uw beoordeling in en maak kans op een cheque t.w.v. € 50

Klik hier om direct een beoordeling achter te laten!

Van Wiefferen in het kort:

- Kwaliteit en vakmanschap

- Bekwame adviseurs

- De beste stoffeerders

- Klinkende service

- Jarenlange ervaring


Maak een afspraak

Merken waar wij trots op zijn bij van Wiefferen

Bij van Wiefferen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo