Euron Houten Vloeren

Vakmanschap van boom tot vloer

Euron bij van Wiefferen

Per 1 maart 2015 is Euron Houten Vloeren ondergebracht bij van Wiefferen te Amersfoort.

De vorige eigenaren Rob en Martijn vonden steeds minder tijd in hun overvolle agenda om de winkel open te houden en alle commerciële activiteiten die nodig zijn om een winkel te runnen uit te voeren.

Als Traject Parket kunnen zij zich nu volledig richten op de uitvoering van de opdrachten en het produceren van houten vloeren. Rob en Martijn komen bij u langs om u te voorzien van advies op maat, maar indien gewenst kunnen zij ook in onze showroom een afspraak met u maken!

Wij maken al jarenlang gebruik van de materialen en het vakmanschap van Traject Parket. Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe houten vloer, het schuren en afwerken van een bestaande vloer, het leveren en plaatsen van plinten, of het leveren van onderhoudsmiddelen: Traject Parket assisteert en adviseert ons én u volledig.

Euron Houten Vloeren is nu als volledige parketafdeling in onze showroom ondergebracht. Dit houdt in dat u dit makkelijk op één plek kunt combineren met andere onderdelen uit ons assortiment, wat u veel tijd, moeite en vooral geld zal besparen!


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met een houten vloer? Kom dan snel langs in de showroom of maak een afspraak met ons!Maak een afspraak


Altijd al benieuwd geweest naar het productieproces van een houten vloer?

Rob en Martijn van Euron Houten Vloeren/Traject Parket geven u een kijkje in de keuken!

De grote merken van Van Wiefferen

Bij Van Wiefferen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo